Om oss

Kunskap, Kvalitet och Engagemang är ledord i all vår verksamhet. Vi jobbar med allt inom byggnation och inredning som exempelvis inredningssnickerier, golvläggning, och arbeten med våtrum. Vi innehar Byggkeramikrådets certifiering som ger behörighet för anläggning av våtrum.

Genom åren har vi bland annat utvecklat ett mycket gott samarbete med IKEA och skokedjan Nilson Group.
Åt IKEA har vi varit med och både levererat och monterat inredningsmaterial till ett flertal av deras varuhus, bland annat i Kållered, Bäckebol, Kalmar, Haparanda och Karlstad. Vi har även bland annat deltagit ett inredningsprojekt på ett hotellbygge i Holland i regi av IKEA och Golden Tulip. I projektet hade vi totalansvar för inredning och montering i 140 rum samt publika utrymmen såsom reception, lobby, bar, restaurang och show-kitchen. Vi levererade och monterade även 1.600 kvadratmeter akustikpanel av märket Royal panelen i samarbete med tillverkaren PuuComp i Finland.

2014 färdigställdes Musselbaren i Ljungskile. Ett arbete vi utförde på uppdrag av J.Ba Fastighets AB.
Byggnaden fick senare årets arkitekturpris, vilket gör oss extra stolta över att få varit en del av projektet.
Här kan du läsa mer om priset och de nominerade.

Vi utför alla slags om- och tillbyggnad av såväl mindre hus som större fastigheter. Markarbeten såsom schakt för grund och dräneringsarbeten är andra tjänster vi kan erbjuda. Allt anpassat efter dina behov och önskemål. Från renoveringar av fritidshus till specialtillverkad interiör åt frisörsalonger och storskaliga hotellinredningar, – vi erbjuder lösningar för de flesta typer av projekt. Idag levererar vi dessutom fantastiska bänkskivor och fönsterbänkar från C.G Karlssons Stenhuggeri.

KBI Kvalitetsbygg och inredning startades år 2000 och idag sysselsätter verksamheten fyra personer. Vid större projekt hyr vi dessutom in extra arbetskraft vid behov. Vi utgår från Ljungskile i Västra Götaland men arbetar över hela Sverige och utomlands vid specifika uppdrag.

Välkommen att kontakta oss för mer information!